INGREDIËNTEN
4 personen
- 8 pannenkoeken kant-en-klaar (koelvers)
- 65 g pijnboompitten (zakje)
- 1 teen knoflook
- 2 el traditionele olijfolie
- 600 g verse bladspinazie
- 150 g Castello blue blauwaderkaas
- 50 g rozijnen
BEREIDING:
- Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
- Snipper de knoflook.
- Verhit de olie in een wok.
- Bak de knoflook ca. 1/2 minuut.
- Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee.
- Verkruimel de kaas boven de spinazie.
- Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.
Combinatietip: Lekker met frisse salade.