Spinazie-pannenkoeken




INGREDIËNTEN
4 personen
  • 8 pannenkoeken kant-en-klaar (koelvers)
  • 65 g pijnboompitten (zakje)
  • 1 teen knoflook
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 600 g verse bladspinazie
  • 150 g Castello blue blauwaderkaas
  • 50 g rozijnen
BEREIDING:
  • Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
  • Snipper de knoflook.
  • Verhit de olie in een wok.
  • Bak de knoflook ca. 1/2 minuut.
  • Voeg de spinazie toe en roerbak ca. 3. min. mee.
  • Verkruimel de kaas boven de spinazie.
  • Voeg de pijnboompitten en rozijnen toe en meng het geheel goed.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel het spinaziemengsel over de pannenkoeken en rol ze op.

Combinatietip: Lekker met frisse salade.