INGREDIËNTEN:
- 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
- 1 l melk
- 4 eieren
- 1 blikje groene pesto
- 2 bollen mozzarella, uitgelekt en in plakjes gesneden
- 1 bakje cherrytomaatjes, in vieren gesneden
- 1 zakje rucola
- 1 zakje pijnboompitten
- Keukengerei
- Mixer of garde
- Beslagkom
- klontje boter of een scheutje olie
BEREIDING:
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft (500 ml) van de melk en 2 eieren toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de andere helft (500 ml) van de melk en nog eens 2 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Bestrijk de pannenkoeken met 2 theelepels pesto.
- Beleg de pannenkoeken met de plakjes mozzarella en de partjes cherrytomaatjes.
- Verdeel de rucola over de pannenkoeken en strooi er de pijnboompitjes overheen.